Review: Remington Reveal Facial Cleansing Brush

Gezichtsreinigingsborstels zijn er inmiddels in vele soorten te krijgen. Bijna ieder merk heeft er wel één op de markt gebracht, ook de budget merken kunnen er wat van. Ik ontving deze facial cleansing brush van Remington en vertel jullie graag hoe deze bevalt.

Met de facial cleansing brush wordt de huid tien keer effectiever gereinigd dan met de hand.

~DSC_8922g

Het geavanceerde reinigingsapparaat heeft een speciale Dual Action-borstelkop. De kop bevat een draai en trilfunctie om het reingingsproces te optimaliseren. Dankzij de draaifunctie worden onzuiverheden, dode huidcellen en talgrestjes makkelijk van het huidoppervlak verwijderd. De trilfunctie zorgt voor extra dieptereiniging van de poriën.

Deze Facial Cleansing Brush heeft een timer van één minuut en pulseert elke 20 seconden zodat je precies weet wanneer de volgende gezichtszone aan de beurt is. Het apparaat is instelbaar op drie verschillende snelheden.

Er zitten drie verschillende borstels bij inbegrepen; één voor de normale huid, de gevoelige huid en een extra massageborstel.

~DSC_8923g ~DSC_8926g

Ik gebruik deze reinigingsborstel nu al een tijdje in combinatie met de Purity facewash. Mijn huid voelt – echt geen grap – een stuk zachter aan nadat ik deze gereinigd heb. Last van onzuiverheden heb ik nauwelijks, daar kan ik dus niets over zeggen.

Ik ben hier erg blij mee en ben heel benieuwd hoe mijn huid er over een tijdje uit ziet!

Deze Remington Reveal facial cleansing brush is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €75,-.

Gebruik jij een reinigingsborstel? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 2 april 2016 / 22:09

  ziet er goed uit! heb nog nooit zoiets gebruikt. misschien toch wel beter voor de huid, zeker met al die puisten die ik heb:(

 2. 2 april 2016 / 08:12

  Ik gebruik al tijden de Mia 2 en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. Deze is qua prijs alleen wel een stuk vriendelijker ;)

 3. 2 april 2016 / 07:54

  Ik was zo benieuwd naar het resultaat want ik had het apparaat al bij diverse bloggers gezien.
  Geweldig resultaat.
  Dus dit gaat op mijn wishlist ;-)
  Fijne review!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge