NIEUW: Dove Regenerate Repair

Style je je haar regelmatig met stylingtools, dan heeft je haar daar helaas onder te lijden. Dove begrijpt dat vrouwen hun haar willen stylen op hun eigen manier: of het nou gaat om verven, blonderen, föhnen, stijlen of het maken van krullen. Daarom introduceert Dove Regenerate Repair, speciaal ontwikkeld voor het herstel van extreem beschadigd haar. De shampoo en conditioner voeden je haar direct en maken het weer soepel en sterk. Zelfs het meest beschadigde haar voelt weer als nieuw. Dove Regenerate Repair bevat rode algen en een keratine complex, een rijke blend van ingrediënten met een vochtinbrengende, verzorgende en proteïnestabiliserende werking. Het herstelt je haar tot in de kern, beschermt het tegen haarbreuk, en maakt je haar weer zacht, soepel en glanzend zodat je vrij bent het zo vaak te stylen als je maar wilt.

~DSC_8957g

Tekenen van beschadigd haar duiden vaak op een tekort aan vocht, lipiden of proteïnen. Herken je één van deze bad signs dan weet je zeker dat Dove Regenerate Repair jouw haar kan helpen.

Vastleggen in volledig scherm 25-3-2016 120933

To the rescue!
De nieuwe verzorgingslijn bestaat uit twee producten:
Regenerate Repair Shampoo: verzorgende reiniging die de tekenen van schade elimineert en je haar weer een gezonde, sterke uitstraling geeft.
Regenerate Repair Conditioner: de essentiële tweede stap na de verzorgende reiniging zorgt voor een intensieve voeding voor sterk, soepel en glanzend haar.

Dove Regenerate Repair brengt zelfs het meest beschadigde haar weer tot leven.

~DSC_8958g ~DSC_8959g

FACT: beschadigd haar is onhandelbaar haar. Als je haar in een slechte conditie verkeert, wordt het lastiger om het in model te brengen. Vervolgens grijp je elke tip aan om je happy healthy hair weer terug te krijgen. De één wast het een tijdje wat minder, de ander doordrenkt de lokken elke dag met olie – maar met al die snelle trucjes pak je het probleem niet bij de kern aan.
OPLOSSING: Dove Regenerate Repair, de eerste verzorgingslijn op basis van rode algen extract, om je haar weer die felbegeerde levendige, gezonde uitstraling terug te geven. De formule doet meer dan schade herstellen alleen – de diep voedende werking geeft je haar zichtbaar en voelbaar een ‘tweede leven’.

Dove Regenerate Repair is vanaf nu te koop bij de meeste drogisterijen en grotere supermarkten voor een adviesprijs van €5,99.

Gebruik jij een speciale shampoo voor je haar? Laat het ons gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 1 april 2016 / 06:59

    Deze producten ken ik niet.
    Fijne review.
    Mijn kapsel kan wel een boost gebruiken dus ga ik eens kijken of dit iets voor mij is.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge