Hoe ziet mijn droom woonkamer eruit?

Wie mij al langer volgt weet dat ik nog al eens de woonkamer verander. Ik weet niet wat het is, ik kan er ook niks aan doen (lekker makkelijk haha), maar meestal wanneer de seizoenen wisselen wil ik alles weer anders in huis. Vandaag laat ik je weten hoe mijn droom woonkamer eruit ziet!

Ik haal mijn inspiratie overal vandaan, van Instagram, Pinterest (al gebruik ik dat veel minder dan voorheen), tijdschriften en online. Ik heb een aantal webshops waar ik graag shop en ook een aantal waar je vaak verborgen pareltjes vindt! Eén daarvan is OTTO. Ik raad je aan om eens te kijken op de website, want je kunt er heel veel leuks vinden!

 • Ik zou heel graag weer witte jaloezieën voor onze tuindeuren hebben. Die hebben we toen we hier net kwamen wonen gehad, maar ook weer weggehaald omdat ik de verkeerde had besteld en deze een ramp waren om steeds omhoog en omlaag te doen. We hebben toen gekozen voor gordijnen, maar ik denk dat het niet lang meer duurt voor ik toch weer witte jaloezieën besteld heb.
 • Een andere eettafel. Wij hebben nu een ronde tafel die je kan uitschuiven tot een ovaal vorm. Vind ik héél mooi! Maar in de praktijk niet heel handig. Aan de onderkant zit van alles (doordat hij uitschuifbaar is), waar Noud al meer dan eens zijn hoofd aan heeft gestoten. Bovendien kan de stofzuiger niet onder deze poten door. Tijd voor een andere dus. Het liefst een rechthoekige tafel met een licht blad.
 • En daarbij graag witte stoelen! Ook die had ik toen we hier net kwamen wonen..als ik dit zo typ hoor ik hoe vreselijk het klinkt.. ik zou gek worden van mezelf haha!
 • Vorig jaar hebben wij een aankoop gedaan waar we tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben; dit vloerkleed. Dat maakt de woonkamer gelijk een stuk gezelliger, het is lekker warm aan je voeten en het is fijn voor Noud om op te spelen. Wij hebben gekozen voor een laagpolig vloerkleed (we zijn allebei allergisch voor huisstofmijt) en met deze valt de schade enigszins mee. Vloerkleden zijn er in veel soorten en maten, het maakt je woonkamer echt gelijk een stuk knusser!
 • Met onze bank zijn we ook nog steeds erg blij, groot genoeg om lekker op te zitten én om op te liggen haha. Een bank kan je interieur maken of breken, maar wat een bank nog leuker maakt zijn mooie kussens! Die mis ik nog haha. Ik heb al een aantal mooie kussens op het oog, maar ik wil eerst nog even goed over de kleuren nadenken.
 • Verder zou ik in mijn droom woonkamer heel graag een mooie speelhoek voor Noud willen hebben. Ik hoop dat we een mooi plekje voor hem kunnen creëren. Nu speelt hij meestal op het vloerkleed of met zijn keukentje (die in onze keuken staat), maar een echte speelhoek lijkt me erg leuk!

Dit zijn voor nu wel even mijn wensen en dromen haha! Ik hoop die van de eettafel en de witte jaloezieën binnenkort waar te kunnen maken.

Hoe ziet jouw droom woonkamer eruit? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  28 september 2019 / 08:42

  Leuke ideeën waar je van droomt ;-)

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge