Nieuwe outfits via Schattigebabykleertjes.nl

Daar ben ik weer met een outfit artikel! Alleen niet van mezelf, maar van Noud! Hij kreeg laatst een pakket opgestuurd van Schattigebabykleertjes.nl. Een webshop waar ik al eerder een bestelling plaatste en waar ik altijd heel veel leuks kan vinden!

Dit vest is van Dirkje. Ik vind vesten altijd makkelijk, handig om aan en uit te trekken. Noud is heel actief dus overdag is het vaak warm genoeg als hij alleen een broek en een romper aanheeft. Dan is zo’n vestje ideaal om even snel aan en uit te doen.

Even op de kruk gezet omdat ik zijn nieuwe schoenen op de foto wilde haha. Deze trui vind ik qua kleur heel erg mooi, hij is van Noppies. Ik merk wel dat Noppies wat kleiner uitvalt! De volgende keer zou ik hiervan een maatje groter bestellen. En voor nu gewoon maar even veel dragen haha.

En dan deze jas; daar ben ik (Noud vast ook haha) heel erg blij mee! Deze winterjas is van Like Flo, een merk dat sinds een tijdje ook in de webshop wordt verkocht. Deze winterjas is aan twee kanten draagbaar, dus eigenlijk heb je twee jassen voor de prijs van één! Als je de jas omdraait dan verandert Noud in een schattig beertje haha. Deze kant (op de foto) vind ik wat stoerder! De ene kant is gemaakt van zacht fake fur, de andere kant van water- en windwerend stof.  Perfect dus voor de winter!

Noud kan in ieder de winter vooruit (ik heb de jas in een maat groter besteld dan wat hij normaal heeft, dus zitten we deze winter in ieder geval goed haha).

Ken jij de webshop Schattigebabykleertjes.nl al? Laat het me gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Natascha - Beautyopinie
  24 oktober 2019 / 14:39

  Oh wat een leuke outfit! Zit me al te verheugen op leuke outfits die ik mijn kleintje straks hoop aan te kunnen trekken ;) Voor jongens zijn er volgens mij namelijk minstens zoveel leuke kleren te koop als voor meisjes!

  Ik shop ook graag bij Schattigebabykleertjes, ze hebben echt een mooi assortiment.

 2. chucky1012
  21 oktober 2019 / 19:03

  Zo mooi en het het staat schattig.
  Pretty shoes.
  Hippe shoes.
  Zuke leuke foto´s.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge