Outfit: Scotch & Soda + kortingscode!

Eén van mijn favoriete kledingmerken is al een aantal jaren Scotch & Soda. De kleding die ik er van heb, blijft erg mooi, ook na heel vaak wassen. Onlangs bestelde ik bij VT Mode een fel rode blouse, van Maison Scotch.

Voor mij was de webshop VT Mode nog onbekend, maar ik ben fan! Ze hebben er namelijk al mijn favoriete merken bij elkaar; Levi, Lofty Manner, Superdry, en Converse. Maar niet alleen voor vrouwen hoor, ook voor mannen is er een heel ruim aanbod van verschillende merken. En niet alleen kleding, je kunt er ook schoenen en en accessoires shoppen.

Deze blouse is – zoals ik al zei – van Maison Scotch en hoewel ik heel even heb getwijfeld over de kleur ben ik er erg blij mee! Ik draag zelden (zeg maar gerust ‘nooit’) rode kledingstukken, dus het was even 2 minuten wennen. Maar ik vind ‘em leuk staan! Het is een fijne stof, waardoor deze het hele jaar door goed te dragen is. In de winter eventueel met een warm vest en in de zomer leuk op een witte of lichte spijkerbroek!

KORTING!

Ik heb speciaal voor jullie nog een kortingscode, als je die gebruikt krijg je 10% korting op je bestelling, dat is altijd leuk toch? Gebruik dan de code: VT-LSFE-WGWE.

Bestellen is heel simpel! Boven de €50 hoef je geen verzendkosten te betalen en als je je bestelling voor 17.00 uur plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis! Zó fijn!

Klik hier om de blouse direct te bestellen!

Ken jij de webshop VT Mode al? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 28 november 2019 / 15:28

    Ah hij staat je erg leuk, ik vind dit merk echt geweldig!

  2. Lieke van Veen
    27 november 2019 / 18:45

    Die blouse staat je leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge