MAN | Groene sneakers

Ik wil vandaag graag even van de gelegenheid gebruik maken om de nieuwe schoenen van Ron te laten zien. Hij bestelde afgelopen maand bij Sacha weer een nieuw paar en ging dit keer voor donkergroene sneakers! 

Deze sneakers hebben een heel mooie groene kleur en zijn daardoor makkelijk te combineren. Ik hou er altijd wel van als outfits enigszins gematcht zijn, dus dat de kleur van de schoenen ook weer terugkomt in de trui ofzo. Maar ze staan ook erg mooi onder een zwarte broek en wit shirt.

Deze sneakers komen uit de Sacha Est.1909 collectie en zijn (zowel de binnen,- als buitenkant) gemaakt van leer. En ze lopen heerlijk! De rits aan de zijkant is voor de sier. In tegenstelling tot veel andere schoenen zitten deze gelijk erg lekker. Je hoeft ze niet in te lopen en ze zijn soepel genoeg om direct comfortabel op te lopen. Aan de ene kant ook wel logisch haha, maar ik heb zelf heel vaak dat ik met leren schoenen eerst een enorme blaar op mijn haak krijg en daarna de schoenen pas lekker zitten.

Herenschoenen heb je in allerlei soorten en maten! Ik vind zelf sneakers het mooist, als je het juiste paar uitzoekt zijn die zelfs te combineren onder een nette outfit. Maar mocht je (of je man/vriend/broer) de voorkeur geven aan een nette schoen of een iets bijzonder model, kun je bij Sacha goed slagen. Simpele zwarte schoenen, veterschoenen met een opvallende (slangen)print, stoere veterlaarzen, de keuze is reuze!

Bestellen bij Sacha is gemakkelijk, als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 49,95 dan is de verzending gratis! Wanneer een artikel voorradig is in het magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 – 3 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen ze het voor je uit een van de Sacha winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 – 5 werkdagen. Je wordt hier altijd keurig van op de hoogte gehouden! Wil je liever passen en de schoenen in het echt bekijken? Bezoek dan eens één van de 41 winkels, verspreid door heel Nederland.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze sneakers vinden! Laat het gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

 1. 2 december 2018 / 16:48

  Hele mooie schoenen. Ik vind het een tof kleurtje (weet niet of mijn vriend er ook zo over denkt.. ;) )

 2. 2 december 2018 / 16:31

  Heel mooi! Al weet ik niet of mijn man dat ook zou vinden…

 3. 2 december 2018 / 16:13

  Ik vind het inderdaad leuke schoenen. Ga ze straks eens aan mijn man laten zien of hij ze wat vindt.

 4. 2 december 2018 / 15:18

  Zelf ben ik verzot op dit kleur, voor schoenen, voor jassen enz… Maar mijn man heeft een hekel aan dit kleur. Hij gaat enkel voor zwarte schoenen jammergenoeg. Zelf vind ik ze super mooi!

 5. chucky1012
  2 december 2018 / 11:24

  Mooie hippe sneakers.
  Balen van de blaren.

  Een fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge