Mijn nieuwe bikini van lascana.nl

Het lijkt haast wel alsof ik een favoriet bikini/lingeriemerk heb ontdekt. Een tijdje geleden liet ik jullie mijn nieuwe setje van S.Oliver zien, weten jullie nog? Afgelopen week deed ik opnieuw een bestelling bij lascana.nl en vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aankoop zien! 

Vorige week ontving ik deze mooie bikini van lascana. Deze vrolijke bloemetjes bikini is van S.Oliver. Ik hoefde niet lang na te denken voor ik deze bikini bestelde. Een paar jaar geleden had ik namelijk een bikini die er bijna net zo uitzag. Die kocht ik toen bij H&M en heb ik een paar zomers aangehad. Toen ik terug kwam van vakantie kwam ik erachter dat ik een deel (het broekje of topje, dat weet ik niet meer) op vakantie had laten liggen. Zó jammer!! Je begrijpt dat ik blij werd toen ik deze in de webshop zag.

Het broekje heeft een brede rand en daar ben ik erg blij. Dat verbergt namelijk mooi dat beetje vet wat je niet wilt laten zien. Het bovenstukje geeft stevigheid door de voorgevormde cups (mét beugel). Dit vind ik zelf erg fijn want ik hoef me nu geen zorgen te maken of alles wel op z’n plek blijft zitten. Dit model bikini staat mij – al zeg ik het zelf – het best. Ik hoef de bandjes er niet zo nodig af te halen om geen tanlines te krijgen, ik zit daar niet zo mee.

Naast bikini’s kun je bij lascana ook terecht voor badpakken en strandjurkjes. Er is een groot aanbod aan strandkleding! Er is een ruime keus, je kunt kiezen voor een kant en klaar setje zoals ik heb gedaan of je kunt ervoor kiezen om te mixen en te matchen en je eigen bovenstukje en broekje bij elkaar te zoeken.

Ik ben er echt erg blij mee, normaal gesproken schiet ik twee dagen voor ik op vakantie ga in de stress omdat ik nog geen bikini heb. Daar hoef ik me deze keer niet druk om te maken (we gaan in oktober:)).

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini? Koop jij voor iedere vakantie een nieuwe bikini? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 27 juni 2017 / 16:06

  Wat is ‘ie mooi! Ik heb dit jaar een nieuwe paarse besteld, veel leuker dan altijd zwart ;)

 2. 22 juni 2017 / 13:09

  Mooie bikini! Ik heb zelf een lingeriesetje en bikinitop van. Erg fijne webshop!

 3. 22 juni 2017 / 11:25

  Wat een leuke bikini! Ik ga deze zomer niet zo lang op vakantie, dus ga geen nieuwe bikini meer kopen. Ben wel weggeweest in april en daarvoor heb ik een nieuw badpak aangeschaft, ook wel eens leuk!
  Loes onlangs geplaatst…Kijkende Loes #4My Profile

 4. 22 juni 2017 / 06:23

  Mooie bikini en ik ga meteen in de webshop kijken waar jij dit gekocht had ;-)

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge