Mijn nieuwe portemonnee van By LouLou

Eindelijk heb ik ‘em! De portemonnee die ik al zolang wilde. Jammer genoeg niet in de kleur die ik op het oog had, maar alsnog, met deze ben ik ook erg blij! 

Ik heb het over mijn nieuwe portemonnee van het merk By LouLou. By Loulou staat bekend om haar praktische portemonnees, maar heeft ook een ruime collectie tassen. Van classy clutch tot business bag. Het merk maakt zelfs luiertassen, dus daar moet ik ook maar eens even bij gaan kijken! Zoals ik al zei is dit niet helemaal de portemonnee die ik graag wilde, ik wilde namelijk het liefst een lichtroze (goh). Aangezien die kleur nergens te verkrijgen was ging ik voor deze variant. Babyblauw!

Zoals je ziet heeft de portemonnee Heel Veel vakjes en opbergruimte, overal zitten ritsen en vakjes voor pasjes en kleingeld. Aan de voorkant zit nog een apart vak met klittenband waar je nóg meer in kwijt kunt. Ik bewaar daar de cadeaubonnen en spaarkaarten. En! Super handig: er zit een klein spiegeltje in! De portemonnee is ook groot genoeg om je telefoon (ik heb een Samsung S7) in te bewaren.

Heb jij een grote portemonnee of gebruik je liever een kleiner model? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Wendy
  11 mei 2018 / 19:12

  Hi vraagje hoe heet deze portemonnee want ik heb alles van by loulou maar deze ken ik niet en ben nou net opzoek naar een portemonnee hihi

 2. 16 januari 2018 / 21:09

  Ik ga altijd voor een mini portemonnee, maar ik vind de kleur heel tof :)

 3. 15 januari 2018 / 09:09

  Nee, ik heb ook een wat grotere portemonnee, met veel ruimte voor vakjes. Die van mij is van huisteil.

 4. 14 januari 2018 / 21:47

  Hele mooie portemonnee met lekker veel ruimte voor alle pasjes. Het worden er steeds meer

 5. 14 januari 2018 / 20:41

  Heel mooi en handig formaat. Ik zou hem persoonlijk wel in het zwart, bruin of donkerblauw nemen,

 6. 14 januari 2018 / 20:33

  ziet er een heel handig iets uit! heel veel plaats voor kaarten, superding op dat vlak precies

 7. 14 januari 2018 / 19:39

  Een mooie, gekleurde portemonnee. Leuk dat de merknaam er echt instaat. Chique!

 8. 14 januari 2018 / 19:23

  Heel mooi. Ik ben de portemonnee vaker tegengekomen en vind de prijs een beetje tegenvallen. Ikzelf heb ook al zo’n groot exemplaar, maar gebruik hem nauwelijks meer. Ik vertrek vrijwel altijd met alleen pinpas op zak.

 9. 14 januari 2018 / 17:24

  Ik vind het een mooie portemonnee ! Er kan best wel veel in zie ik

 10. 14 januari 2018 / 15:45

  Mooie kleur! Ziet er heel handig uit met die vele vakjes! Eens je ooit een grote portemonnee hebt gebruikt, is er geen weg terug. Ik zou het niet aankunnen om nu gebruik te maken van een kleiner formaat!

 11. 14 januari 2018 / 15:26

  Heel mooi en ook goed ingedeeld! Top aankoop zou ik zeggen!

 12. 14 januari 2018 / 13:52

  Ik had jarenlang een grote portemonnee. Op een gegeven moment weer terug naar een kleinere. Mijn tas werd steeds voller, waardoor ik uiteindelijk een grote tas heb gekocht. Eigenlijk heb ik nooit genoeg ruimte.

 13. 14 januari 2018 / 12:34

  wat een mooie portemonnee! lekker al die ruimte voor pasjes, handig! ik ben laastst over gestapt naar een mini portemonnee. Met de PAS app, kun je alle pasjes in je mobiel opslaan, ideaal vond ik!

 14. 14 januari 2018 / 11:22

  nice dat er zoveel vakjes in zitten :D ik gebruik zelf alleen een card holder omdat ik nooit cash bij heb :)
  femketje onlangs geplaatst…My 2 New Rings.My Profile

 15. 14 januari 2018 / 10:30

  Mooie portemonnee! Ik houd van dit soort grote exemplaren. Ik heb nu een middenmaatje van Fred de la Bretoniere, waar ik ook heel blij mee ben. Hij past net iets beter in de meeste tassen!

 16. 14 januari 2018 / 08:13

  Wat is’ ie mooi, super handig ook met al die vakjes. Ik ben dus ook zo iemand met een hele berg pasjes en zo’n portemonnee is lekker overzichtelijk. Ik heb zelf ook dit formaat, maar dan een van Supertrash, nog steeds heel blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge