Photo Diary #8 Chillen, sporten & uit eten

Goedemorgen! Is jullie vakantie ook voorbij? Bij mij wel! En ik wen altijd heel snel aan het feit dat het vakantie is, maar ook wel weer aan het werken! Al is het vroege opstaan nog steeds niet voor mij weggelegd 😄. Kijk je mee naar foto’s van afgelopen week? 

Dit vind ik zo’n leuk hoekje in de keuken, we hebben bijna geen roze in huis, dit plekje compenseert dat haha.

Haha dit blijf ik grappig vinden.

Ik zit nu op zo’n moment dat veel kleding niet meer heel lekker zit. Maar ik wil liever niet teveel zwangerschapskleding kopen. Voornamelijk omdat ik het niet echt mijn smaak is haha. Bij de H&M bestelde ik dit blousje, gewoon uit de gewone collectie. Ik vond het leuk, maar Ron vroeg of ik ging solliciteren bij Footlocker hahaha.

Vitamines!

 

Volgens mij was dit mijn laatste vakantiedag. Ik had geen zin om iets te doen en toen viel de nieuwe Cosmopolitan op de mat. Goede timing!!

Yes! Ik haalde de 1000 likes op Facebook. Like jij mijn pagina al?

Tijd om te sporten! Ik vind het best lastig wat ik nu allemaal mag doen. Teveel springen lijkt me niet goed, maar ik wil wel graag normaal blijven sporten. Speciale zwangerschapssport trekt me niet zo..iemand tips?

 

Uit eten met mijn oma bij Mr.Hu in Enschede. Lekkeerrr!

Heerlijk dit, Gossip Girl en een dekentje. Ik red me wel 🙄

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend allemaal! X

Volg:

Comments

 1. 16 januari 2018 / 13:49

  Leuke tekst op het bord! Die ga ik onthouden. Werkse voor nu en een fijne zwangerschap

 2. 16 januari 2018 / 09:06

  Dat met die kleren ken ik! Ik vond superleuke outjes bij Zalando! Kan nu THANK GOD m’n eigen kleers weer aan, zo chill!

 3. 14 januari 2018 / 12:22

  Zwangerschapskleding blijft lastig maar als je dit eenmaal gevonden hebt vindt je vast en zeker iets moois.
  Yoga is ook erg goed.

  Xoxo

 4. 14 januari 2018 / 11:12

  Ik moet lachen om die uitspraak van wine en dinner. Leuk hoekje heb je daar gemaakt!

 5. 13 januari 2018 / 15:45

  Hahah die snapchat foto.. Ik wist helemaal niet dat het zou werken op een tv.. :D

 6. 13 januari 2018 / 14:58

  Helemaal van je letterbord! Wat mooi! En ik ben ook altijd te vinden voor een herhaling van Gossip Girl.

  Fijne zwangerschap toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge