Mijn Spotify favorieten van 2018

Jaja, de tijd van jaaroverzichten is weer aangebroken! Ze komen her en der tevoorschijn en ik vind dat eigenlijk altijd wel erg leuk om te zien. Spotify heeft ook altijd zo’n leuk jaaroverzicht en ik deel vandaag mijn Spotify favorieten. Oftewel: de 20 liedjes die ik in 2018 het meest geluisterd heb.

 1. Nick en Simon – Welkom
 2. Kraantje Pappie – Lil Craney
 3. Jan Smit – Bijna thuis
 4. Milan Milano – En ik droom
 5. Gerard Joling – Lekker
 6. Daddy Yankee – Dura
 7. Darryl, Keizer – Rompompom
 8. Axwell /\ Ingrosso – Sun is shining
 9. Kraantje Pappie – Liefde in de lucht
 10. Jan Smit – Betere tijden
 11. Nielson – Diamant
 12. Marco Borsato – Het beste wat ik ooit had
 13. Jan Smit – Nieuwe vlinders
 14. Nielson – Te
 15. Avicii – The nights
 16. Jan Smit – Jij bent daar
 17. Marco Borsato – Zoals je bent
 18. Imposs, J Perry – You’re on my mind
 19. Nielson – Als ik naar je kijk
 20. Jan Smit – Als je er niet bij bent

Weinig nieuwe nummers haha. En dat klopt ook wel, want ik luister weinig nieuwe muziek. Af en toe hoor ik wel iets nieuws en dan luister ik dat een paar keer, maar ik merk dat als ik in de auto zit of thuis muziek luister ik toch meer naar oudere liedjes luister. En de nummer 1 is natuurlijk helemaal niet verrassend. Lees hier waarom!

Welk liedje heb jij veel geluisterd in 2018? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 11 december 2018 / 23:19

  Wat een heerlijke nummers zeg, wat leuk dat je dit deelt!

 2. 11 december 2018 / 09:49

  Wat leuk! Dit lijstje had zo die van mij kunnen zijn :D Heerlijke nummers.

 3. 10 december 2018 / 19:42

  Lekkere nummertjes ik luister zelf ook heel veel spotify en sla dan soms wat goede nummertjes op uit een afspeellijst

 4. Jessie
  10 december 2018 / 16:06

  Ik blijf ook vaak hangen in ‘bekende muziek’, dus nummers uit eerdere jaren. Op dit moment is Broken Dreams van Rebecca Lavelle mijn favoriete nummer.

 5. 10 december 2018 / 11:00

  Mijn lievelingsgroepen zijn Little Mix & Paramore dus ik heb dit jaar echt veel van hun nieuwste materiaal geluisterd! :-) Toffe lijst heb je trouwens, het is duidelijk van wie jij fan bent! ;-)

 6. 9 december 2018 / 17:03

  Het valt me wel op dat je veel Nederlandse muziek luistert. Ik luister ook wel eens Nederlandse muziek, maar op dit moment luister ik veel Braziliaanse muziek. Leuk om nieuwe muziek te ontdekken. Op dit moment luister ik veel naar Grupo Revelação uiteraard via Spotify :-)

 7. 9 december 2018 / 13:51

  Het zijn niet echt artiesten waar ik zelf naar luister maar het is wel altijd leuk om zo’n lijst op te stellen!

 8. 9 december 2018 / 12:09

  Daddy yankee luister ik ook, heerlijke muziek! Spotify is echt een musthave, ik zou niet zonder kunnen!

 9. chucky1012
  9 december 2018 / 10:32

  Dit is een lijst met zulke prachtige songs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge