Photo Diary #23 Cocktails, wandelen en een kerstboom!

Goedemorgen! Ik heb weer wat foto’s voor jullie verzameld, kijk je mee? 

Noud was al een paar dagen niet lekker te pas, dan weer koorts, dan zakte het weer even. We maakten ons wel een beetje zorgen! Zaterdagochtend gingen we wandelen bij de Holterberg. Hoewel aangegeven stond dat deze route geschikt is om met een wandelwagen te lopen vonden wij dat niet zo. Het grootste deel van de route bestond uit boomstronken. En dat ligt niet erg lekker lijkt me, al dat gehobbel!

Ron en ik gingen uit eten bij Carlina’s in Enschede, een restaurant met een Zuid-Amerikaanse keuken. Ik heb alleen een foto van mijn sangria, maar het eten was super lekker!

Leuk boek dit voor (aanstaande) moeders! Op een leuke en luchtige manier geschreven, daar hou ik van.

Blijhoofd met z’n tuinbroek aan haha.

Kerstboom gekocht jongens. Voor het eerst in mijn leven in mijn eigen huis een echte kerstboom.

Nog steeds zo blij met ons Nespresso apparaat. Mijn favoriet: chocola of caramel met hazelnoot/karamel siroop.

Donderdagavond drinken we cocktails en kijken we Expeditie Robinson.

Proost!

Familie kiekje! We lieten foto’s maken bij Je Leukste Foto in Hengelo. Leuk wel toch dit?

Bedankt voor het kijken, fijne dag! X

 

 

Volg:

Comments

 1. 10 december 2018 / 22:03

  Prachtig foto van jullie drieën. Leuke photo diary.

 2. 10 december 2018 / 19:44

  wat grappig.. je woont in de buurt. ik herkende wat plekjes haha. mooie foto van jullie gezin!

 3. 10 december 2018 / 13:51

  Wat een fantastische foto van jullie gezin aan het einde! Ik moest wel erg lachen om de foto met de kerstboom in de gordels, haha. Wij leggen de achterbank altijd plat en dan gaat de kerstboom erin. Zo lijkt het net alsof de kerstboom onderdeel van het gezin is. Ik vind ‘em leuk!

 4. 10 december 2018 / 13:04

  Die foto van jullie als gezinnetje is echt een plaatje joh! En ja, hier staat de kerstboom inmiddels ook weer te pronken, altijd erg gezellig deze tijd van het jaar!

 5. Naomi
  10 december 2018 / 10:58

  Leuke blog met foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge