NIVEA lanceert NIVEA Q10 Power: de meest effectieve Q10 formule ooit

Vrouwen zijn sterren in het balanceren van privé en werk. Ze rennen van de ene meeting naar de volgende strakke deadline en proberen naast hun werk en gezin ook nog te sporten en gezond te leven. Ze motiveren en inspireren elkaar en kunnen als geen ander multitasken. Dit is waarom ze graag een gezichtsverzorgingsproduct willen dat hun innerlijke kracht ondersteunt. NIVEA introduceert daarom NIVEA Q10 Power: dé perfecte bondgenoot voor anti-rimpelverzorging! De nieuwe lijn, met het cel-actieve Q10 en een hoog geconcentreerde dosis creatine, stimuleert de huideigen collageen productie en biedt effectieve gezichtsverzorging. De huid ziet er steviger uit en rimpels worden zichtbaar verminderd in twee weken. Resultaat: een mooie, gezond uitziende huid.Aldus Nivea.

Nou ben ik absoluut geen ster in multitasken (één ding tegelijk aub) en hoewel ik heel graag naast mijn werk en gezien wil sporten en gezond wil leven staat dat niet helemaal bovenaan mijn prioriteiten lijstje. Eten moet vooral makkelijk en snel zijn en sporten, uhm.. laten we het daar maar niet over hebben haha. Ik wandel veel met Noud (naar de stad) en loop 20 keer per dag de trap op en af (omdat ik altijd van alles vergeet). Beweging krijg ik dus wel.

Maar goed. Alsnog wil ik heel graag een verzorgingsproduct dat mijn gezicht goed verzorgd. Helemaal nu de wintermaanden er aan komen kan ik wel wat extra verzorging gebruiken. Ik merk dan dat mijn huid een stuk droger is dan normaal. Daarom was ik ook erg blij toen dit pakket vol met Nivea producten bezorgd werd. Ik word ook een dagje ouder (OMG) en met korte nachten kost het ’s ochtends wat meer tijd om alle kreukels uit mijn gezicht te krijgen. Gelukkig ben ik op tijd wakker en heeft mijn gezicht ruim de tijd om bij te trekken (tegen de tijd dat ik op mijn werk ben, ben ik al anderhalf uur wakker).

Q10 en creatine zijn krachtige, actieve stoffen die van nature in de huid voorkomen. Het co-enzym Q10 stimuleert de energieproductie in onze huidcellen. Daarnaast bestrijdt Q10 als antioxidant de vrije radicalen zowel binnen als buiten de huidcellen. Vrije radicalen zijn stofjes die celbeschadiging veroorzaken en huidveroudering versnellen. Naast Q10 is ook creatine een energiebooster voor de huid. Het ingrediënt stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen. Daarbij reguleert creatine het vochtniveau van de huid. Naarmate we ouder worden nemen deze stoffen in de huid af, waardoor de huid minder energie heeft om te regenereren en na verloop van tijd vatbaarder wordt voor lijntjes en rimpels.  NIVEA Q10 Power vult de voorraad van deze stoffen aan en ondersteunt bij de regeneratie van de huid. Het resultaat is een zichtbaar zachte, gladde en stevige huid.

NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème SPF15 – Zonder parfum en alcohol, verstevigt de gevoelige huid en vermindert rimpels (Nieuw!)

De nieuwe NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème voor de gevoelige huid combineert het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde creatine, om de voorraad van de huid aan te vullen. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De dagcrème, zonder parfum en alcohol, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule voor de gevoelige huid, verrijkt met verzachtend zoethoutextract, vermindert drie tekenen van een gevoelige huid: droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel. De uitgebreide UVA/UVB-bescherming met SPF15 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème – Zonder parfum en alcohol, een milde regeneratie van de gevoelige huid (Nieuw!)

Na een lange dag werken en actief bezig te zijn geweest herstelt de huid gedurende de nacht en hebben de huidcellen de gelegenheid om te regenereren. De NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème vult met de hoog geconcentreerde creatine en het cel-actieve Q10 de reserves van de huid aan, zodat de huid kan herstellen. De nachtcrème, verrijkt met zoethoutextract, heeft een verzachtend effect op de huid. De milde formule, zonder parfum en alcohol, is geschikt voor de gevoelige huid en vermindert drie tekenen van een gevoelige huid: droogheid, roodheid en een trekkerig gevoel.

NIVEA Q10 Power Dagcrème SPF15/30 – Verstevigt de huid en vermindert rimpels

De nieuwe NIVEA Q10 Power Dagcrème vult de voorraad van de huideigen stoffen Q10 en creatine (10x meer dan in de voorgaande range) aan. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De UVA/UVB-bescherming met SPF15 beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht, die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. De dagcrème is ook verkrijgbaar in SPF30 voor diegenen die extra sterke bescherming tegen de zon willen.

NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème SPF15 – Verstevigt de huid en vermindert rimpels

De NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid. De crème vult de reserves van de huid aan met het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde creatine. Dit helpt doeltreffend de effecten van huidveroudering tegen te gaan. De formule met algenextract verfijnt de huid en helpt poriën te minimaliseren. De SPF15 helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, door te beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

NIVEA Q10 Power Nachtcrème – Regenereert de huid terwijl je slaapt

Gedurende de nacht krijgt de huid de gelegenheid om te herstellen en de huidcellen te regenereren. De volle, rijke NIVEA Q10 Power Nachtcrème ondersteunt de regeneratie van de huid door de reserves van de huid aan te vullen met hoog geconcentreerde creatine en Q10. Dit vermindert op natuurlijke en effectieve wijze rimpels en vertraagt de vorming van nieuwe rimpels. Tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd.

NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème

De vochtinbrengende NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème, met het cel-actieve Q10 en hoog geconcentreerde dosis creatine, vermindert de diepte van de rimpels en vertraagt de vorming van nieuwe rimpels. De oogcrème verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert zichtbaar donkere kringen. Resultaat: een gladdere en sprankelendere huid rondom de ogen. De crème is tevens geschikt voor dragers van contactlenzen.

Prijzen & verkrijgbaarheid

De nieuwe NIVEA Q10 Power anti-rimpelverzorgingslijn is vanaf nu verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten.

NIVEA Q10 Power Verzachtende Dagcrème SPF15 €16,99/50 ml
NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème €16,99/50 ml
NIVEA Q10 Power Verzachtende Nachtcrème €15,99/50 ml
NIVEA Q10 Power Dagcrème SPF15/30 €13,99/50 ml
NIVEA Q10 Power Porie Verfijnende Dagcrème SPF15 €15,99/50 ml
NIVEA Q10 Power Oogcontourcrème €15,99/15 ml

Gebruik jij verzorgingsproducten voor je huid? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

 1. 17 oktober 2018 / 07:40

  Haha, ja, er gaat heel wat op elke dag. Het is echter echt jaren geleden dat ik gezichtsverzorging van Nivea gebruikt heb!

 2. chucky1012
  14 oktober 2018 / 15:21

  Deze nieuwe ken ik niet maar weet wel dat dit nr. 1 merk erg goed is.
  Dus zal ik hier zeker iets van kopen….

  Xoxo

 3. 14 oktober 2018 / 12:49

  Ik grbruik nu ook producten uit deze lijn, vind ze erg fijn! Ook ideaal dat Nivea nu cremes zonder parfum verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge