Outfit: eindelijk weer eens hakken aan

Goedemorgen! Mijn laatste outfit artikel werd (haleloejah) weer goed ontvangen dus ik heb er gelijk nog één voor jullie! Ik mocht bij Manfield weer nieuwe schoenen uitkiezen en ik besloot voor iets te gaan waar ik nog niet 60 vergelijkbare modellen van in de kast had staan. Leek me wel zo leuk! 

Ik koos voor laarsjes met hak. Ja, met hak. Droeg ik eerder bijna altijd, tot ik er achter kwam dat het op mijn werk niet heel praktisch is. Daarnaast zie ik mezelf ook niet op splinterdunne en torenhoge hakken achter de kinderwagen paraderen. Maar goed, soms wil je toch wel eens hakken aan en soms maakt het een outfit ook net wat mooier.

Ondanks dat ik het niet meer gewend was om op hakken te lopen ging me het gelukkig vrij gemakkelijk af! Het is geen dunne hak en bovendien heeft de schoen een vrij dikke zool waardoor het niet moeilijk is om je evenwicht te bewaren. Ze zitten heerlijk! Ze vallen normaal, dus je kunt gewoon je eigen maat bestellen.

Tip: heb je korte benen? (Ik wel!) Sla dan je broekspijp één keer om. Je benen lijken dan langer doordat je je broek niet in je laars hebt gepropt. Denk er wel even aan dat je geen knalgele sokken draagt ;-)

Deze laarsjes zijn geschikt voor zowel een casual look als om te dragen naar een zakelijke afspraak. Ik heb zelf geen kantoorbaan, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je voor je werk regelmatig pumps of andere nette schoenen moet dragen, deze comfortabel zittende laarsjes een goede afwisseling zijn. Met een mooi jurkje zie jij er dan namelijk hartstikke zakelijk uit :)

Verder draag ik op de foto mijn zwarte coltrui en hoewel ik me toch een beetje als Steve Jobs voel daarin vind ik het wel erg leuk staan. Het heeft wel iets ofzo. Mijn grijze spijkerbroek is van H&M (de shaping skinny regular jeans) en is nu na 2 keer dragen al favoriet.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze laarsjes vinden! Laat het me gerust weten in de comments!

KLIK HIER OM DEZE LAARSJES DIRECT TE KOPEN
(vandaag nog met 20% korting!)

*

Volg:

Comments

 1. 29 oktober 2018 / 15:37

  De coltrui staat jou beter dan Steve Jobs hoor! En de hakken ongetwijfeld ook ;)

 2. 26 oktober 2018 / 20:39

  Wat heb je toch een prachtig figuur zeg, looking good!

 3. 26 oktober 2018 / 07:03

  Wat een leuke laarsjes! En ze staan je geweldig.

 4. 25 oktober 2018 / 20:23

  Ik draag zelf niet heel vaak hakken maar vind het wel onwijs mooi en stijlvol staan altijd. Staat je goed!

 5. 25 oktober 2018 / 19:22

  leuke schoenen. ik vind dat Manfield heel mooie schoenen heeft, helaas slaag ik er zelden : ik heb een heel brede voet ( een eendenvoet zeg ik wel eens) en zij maken smalle schoentjes

 6. 25 oktober 2018 / 18:45

  Een mooie laarzen, alleen draag ik niet laarzen met hoge hakken. Maar bij jou staat echt goed

 7. chucky1012
  25 oktober 2018 / 17:24

  Mooie laarzen met hakken

 8. 25 oktober 2018 / 17:04

  Ik draag altijd laarsjes met een hak. Ik vind dat ze vrouwelijk! Deze boots zijn erg mooi en goedgekeurd haha

 9. 25 oktober 2018 / 15:07

  Leuke laarsjes! Ik draag niet altijd hakken maar bij zulke exemplaren vind ik het altijd wel mooi staan! :-)

 10. 25 oktober 2018 / 14:36

  Zo’n hak maakt zo’n laarsje wel meteen eleganter en vrouwelijker! Ik vind het leuke laarsjes, en ze lijken me ook praktisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge