Tip: L’Oréal make-up via Makeupshoppen.nl

L’Oréal is zo’n merk waar ik altijd blij van word. En dan vooral op make-up gebied. De producten stellen me eigenlijk nooit teleur en zijn erg fijn geprijsd! Ook niet geheel onbelangrijk toch? Ook is het bij de meeste drogisterijen wel te koop, dus makkelijk verkrijgbaar. En anders kun je altijd nog online terecht! 

Bij Makeupshoppen.nl bijvoorbeeld. Ik maakte een tijdje geleden voor het eerst kennis met deze webshop en jongens jongens, wát een ruime keus hebben ze daar! Een kleine greep daaruit: Essie, Garnier, Bourjois Paris, Maybelline New York, Sleek Make-up en nog een heleboel meer. En dus ook L’Oréal. Ik ontving een fijn pakketje en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Ik heb deze producten al een tijdje in huis en ik kan oprecht zeggen dat ik de blush, mascara en lipstick dagelijks gebruik. De mascara is top! Klontert niet, geeft een mooi effect en blijft de hele dag goed zitten.

Het kwastje is stevig, waar ik wel even aan moest wennen. Voor mijn wimpers werkt het erg goed! Zoals ik net zei klontert de mascara niet en zorgt het ervoor dat mijn wimpers mooi zwart worden. Meer vraag ik ook eigenlijk niet van een mascara!

Deze blush liet zich lastig fotograferen. Het is de L’Oréal Paris Nuance Rouge in de kleur 106 ambre. En ik vind deze blush dus fijner dan mijn dure van Nars. Die ik overigens jaren met veel plezier heb gebruikt! Deze rouge van L’Oréal geeft vrij veel kleur af dus probeer jezelf een beetje te beheersen als je met de kwast aan de slag gaat. Maar echt mensen: tip van mij dit, kopen dus!

Deze lipstick, de L’Oréal Paris Riche Gold Obsession lipstick (in de kleur Ruby Gold) leek me in de eerste instantie veel te fel en veel te rood. Niet iets wat ik zou dragen. Maar schijn bedriegt! Zoals je op de foto hierboven kunt zien geeft de lipstick met één keer ‘vegen’ een subtiel kleurtje af. Love it! Dat vind ik erg mooi! Wil je de kleur opbouwen kan dat dus makkelijk. Ga er gewoon een paar keer overheen en de kleur wordt hoe vaker hoe intenser.

Oké, mijn vermoeidheid is niet in één klap voorbij na het smeren van deze dagcrème, maar mijn huid ziet er wel wat frisser uit. Iedere dag vroeg opstaan gaat me niet in de koude kleren zitten en ik merk het echt aan mijn huid. Over mijn wallen nog niet eens te spreken trouwens. Ik zie er gewoon een beetje grauwig uit ofzo. Deze dagcreme (anti-vermoeidheid!) bevat SPF20 en vervaagt de tekenen van vermoeidheid. Donkere kringen en een vale teint lijken iets minder zichtbaar te worden na regelmatig gebruik. Fijn! Ik kan niet wachten tot de zon weer gaat schijnen en ik weer wat natuurlijke kleur op mijn gezicht krijg haha.

Dit waren een aantal van mijn favoriete L’Oréal producten die je kunt bestellen bij Makeupshoppen.nl. Ik zou het eens uitproberen! Het is natuurlijk wel handig als je zeker weet dat je de goede kleur (van bijvoorbeeld een lipstick of blush) besteld.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens make-up producten te zien! Bestel jij wel eens online make-up? Laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 29 oktober 2018 / 11:44

  Het is zo leuk om soms weer eens een andere webshop te ontdekken dan de standaard die we allemaal al kennen. Ik merk dat soms online wat bestellen toch wel wat gemakkelijker is dan weer elke winkel afstruinen. Nu helemaal met mijn zwangerschap is lopen niet echt een pretje. De producten die je ontving zien er goed uit. X
  Kirsten onlangs geplaatst…Een kindje krijgen in dit social media tijdperkMy Profile

 2. 29 oktober 2018 / 09:50

  Ik hoop eigenlijk ook nooit make-up online! Geen idee waarom, vind het fijner om het product denk ik toch gewoon in de winkel te kiezen zien. Vooral wanneer het gaat om make-up met kleur. In de winkel zie je het toch altijd beter, dan op een foto op een website.

 3. 29 oktober 2018 / 08:40

  Ben wel benieuwd naar die blush! Vroeger bestelde ik vaak make-up online, maar nu bijna niet meer!

 4. Inge
  28 oktober 2018 / 17:57

  Ik bestel eigenlijk nooit online make-up. Viind het veel te leuk om in de winkel allemaal kleurtjes op mijn hand te smeren. Ik heb deze blush ook, en doordat ie dus veel kleur geeft doe je er ook veel langer mee. Dubbel zijn geld waard dus

 5. 27 oktober 2018 / 17:16

  Wat een mooie items, ik ga de deur niet uit zonder mascara en ben erg benieuwd naar deze! Ik bestel geen makeup online.

 6. Jouvence
  27 oktober 2018 / 14:31

  Ik bestel regelmatig producten online. De kleur lipstick is erg mooi!

 7. 27 oktober 2018 / 13:36

  Oeh, de dagcrème en mascara wil ik ook is proberen!

 8. Natascha - BeautyOpinie
  27 oktober 2018 / 13:33

  Ik bedenk me net dat ik eigenlijk bijna nooit online make-up koop. Waarom weet ik niet hoor want het is best handig ;) Deze mascara bijvoorbeeld zou ik zo online bestellen. Heb hem vaker gehad en vond ‘m erg fijn!

 9. 27 oktober 2018 / 12:56

  ik bestel geen make up online :) maar andere zaken wel en die zijn soms pakken goedkoper!

 10. 27 oktober 2018 / 11:49

  Altijd handig om make up te kunnen kopen via internet. Ik merk dat ik dat steeds vaker doe, met name wanneer ik weet dat er een actie is en de winkels snel uitverkocht zullen zijn of als ik een aanbieding zie en al precies weet wat ik wil hebben!
  Kim onlangs geplaatst…Salt of the Earth – Natuurlijke deodorantMy Profile

 11. chucky1012
  27 oktober 2018 / 07:25

  Prachtige producten.
  Vooral de blushing.

  Fijn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge