Outfit: Soldier Soldier!

Zo voelde ik me een beetje toen ik ze voor het eerst aantrok: als een soldaat, haha. 

Ik had ze al een tijdje op het oog, deze ‘stoere’ laarsjes. Of nou ja, niet specifiek deze natuurlijk, maar wel zoiets. Hoewel ik het weer leuker vind om hakken te dragen blijkt dit in de praktijk gewoon niet heel handig te zijn. Hakken bewaar ik dus mooi voor een zitverjaardag of etentje. Deze zogenaamde biker boots zijn wel geschikt voor iedere dag! Op mijn werk kan ik er makkelijk de hele dag op lopen en ook achter de kinderwagen ziet het er tenminste stabiel uit. Ik moest er wel even aan wennen hoor, ik vind winterschoenen al gauw ‘lomp’. Ik heb ooit Dr.Martens gehad en had echt het gevoel dat mijn voeten 3 maten groter waren. Dat had ik met deze laarsjes ook een beetje. Tot ik er mee naar de stad liep en even in iedere etalage gluurde hoe ze stonden. Dat viel reuze mee!

Ik draag ze het liefst met een zwarte broek, zwarte laarsjes met een spijkerbroek vind ik op de één of andere manier nooit zo mooi staan bij mij. Onder een jurkje (draag ik niet heel vaak) zouden ze ook leuk staan denk ik! Zo maken ze iedere outfit net iets stoerder. Ik draag ze nu dus bij deze spijkerbroek en een witte top van de H&M. Niet echt een outfit die je aan moet trekken als je uit eten gaat trouwens haha. Wit en zwart vind ik altijd zo’n ‘ober combinatie’. :)

Extra leuk aan deze laarsjes is de rits aan de voorkant! Die zit er niet voor de sier, want die moet je echt opendoen om de schoen aan te trekken. Laat je niet misleiden door de gespen, die heb je door het klittenband zo open en dicht!

Ik ben er heel blij mee! De laarzen zijn van leer en de hak is 4 centimeter. Voor alle kleine mensjes onder ons. Kunnen we er toch mooi even wat centimeters bij smokkelen. Heeft niemand in de gaten, haha!

De schoenen vallen normaal uit, dus je kunt gewoon je eigen maat bestellen. Wel zo handig.

Bestellen bij Sacha is gemakkelijk, als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 49,95 dan is de verzending gratis! Wanneer een artikel voorradig is in het magazijn, dan ontvang je het artikel binnen 1 – 3 werkdagen. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen ze het voor je uit een van de Sacha winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 – 5 werkdagen. Je wordt hier altijd keurig van op de hoogte gehouden! Wil je liever passen en de schoenen in het echt bekijken? Bezoek dan eens één van de 41 winkels, verspreid door heel Nederland.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe schoenen vinden. Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 14 november 2018 / 09:29

  De schoenen zijn mij iets te punkerig en stoer. Maar het bloesje vind ik dan weer heel lieflijk. Het contrast is leuk!

 2. 1 november 2018 / 07:51

  Ik vind ze echt HEEL erg leuk! Ik heb vorige week ook zoiets gekocht, mijn hakjes staan ook te wachten op een avondje uit ;) Je top vind ik trouwens ook heel leuk, mooie outfit.

 3. 31 oktober 2018 / 18:41

  ik vind het even wennen ,maar vind ze eigenlijk ook best wel leuk ja

 4. 31 oktober 2018 / 17:58

  Ik vind bikerboots ook echt heel leuk. Ik ben alleen nog aan het uitvinden of het wel iets voor mij is, haha. Ze staan jou wel echt heel erg leuk!
  Sylvahna.nl onlangs geplaatst…VLOG: 40 FACTS ABOUT MEMy Profile

 5. 31 oktober 2018 / 14:31

  Wauw wat een super mooie outfit ! Dat blousjes vind ik heel gaaf.

 6. 31 oktober 2018 / 13:22

  Mijn vrouw vindt ze geweldig! Ik vind ze niet echt op soldaten laarzen lijken trouwens

 7. 31 oktober 2018 / 12:38

  Wat een geweldig gave boots, en zo leuk gecombineerd ook! Ik voel me soms ook erg lomp als ik dit soort boots draag, maar dat valt echt enorm mee.

 8. chucky1012
  31 oktober 2018 / 12:03

  Prachtige enkel boots die jou zo mooi staan

 9. Naomi
  31 oktober 2018 / 11:13

  wat een gave outfit zeker de schoenen vind ik erg tof

 10. 31 oktober 2018 / 11:13

  Leuke boots en ze passen ook goed bij de outfit die je gekozen hebt.

 11. 31 oktober 2018 / 09:52

  Hihi Soldier, de laarsjes staan je echt heel erg mooi, ik vind ze ook fantastisch. Ik snap wel dat het wennen is als je dit niet altijd draagt. Maar je ziet er zeker niet uit als een soldier hoor. Het is echt een heel mooi geheel zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge