Review: GOLDWELL DUALSENSES Blondes & highlights

Van nature heb ik donkerblond haar, zo’n kleur waar je helemaal niets mee kan. Peper en zout noemen ze dat toch? Weinig glans, weinig leven haha. Soms vraag ik me wel eens af waar mijn blonde krullen van vroeger zijn gebleven.. Waarschijnlijk helemaal uitgestorven door al het kleuren en stylen. Ik kan tegenwoordig de deur niet uit voordat mijn haar een grondige renovatie heeft ondergaan. Stylen, een serum, haarlak, noem maar op.. Nou ja, ik kan de deur wel uit zonder al die poespas natuurlijk, maar voor mijn eigen gevoel loop ik er dan bij als iemand die het allemaal niet zo veel kan schelen. Dat mensen zich afvragen als ze me zien lopen of ik wel een spiegel thuis heb, dat soort dingen. 

Ik kreeg een pakketje opgestuurd met daarin producten uit de Goldwell Dualsenses lijn, speciaal ontwikkeld voor blond haar & highlights. Ik heb veel blonde highlights dus kom maar op!  De producten uit deze lijn neutraliseren geeltinten in het haar en geven je haar direct hun glans terug. De shampoo is zo mild als puur water, de unieke FadeStopFormula minimaliseert kleurverlies bij ieder gebruik.

Goldwell Dualsenses is één van de meest populairste verzorgingslijnen van het merk. Ervaar het gemak van de salon nu ook thuis! De Dualsenses lijn bestaat uit een heleboel verschillende categorieën. Dus heb je gekleurd, beschadigd of krullend haar? De producten van Dualsenses geven de ultieme verzorging aan je haar!

Ik kreeg een shampoo, conditioner en een treatment. Allemaal online te bestellen via www.kapperskorting.nl. De producten die ik kreeg komen uit de Blondes & Highlights lijn. Ik gebruik ze nu een aantal weken dus ik kan je nu wel vertellen hoe ze bevallen!

De geur is heerlijk, heel bekend, maar moeilijk te omschrijven. Volgens mij heb ik ooit eerder een shampoo gehad met deze geur. Erg lekker en fris. Je haar ruikt na het wassen echt schoon zeg maar haha. Ik was mijn haar 1 keer per week, de overige dagen gebruik ik (zodra mijn haar vet wordt) een droogshampoo. Dit scheelt me zoveel tijd! Mijn haar droog föhnen duurt voor mijn gevoel een eeuwigheid en daarna moet ik ook nog eens allerlei trucjes uithalen met mijn stijltang. Daar heb ik ’s avonds geen zin in en ’s ochtends geen tijd voor! Meestal was ik mijn haar dus op een vrije dag, dan neem ik er ook alle tijd voor!

Ik was mijn haar altijd twee keer achter elkaar. De eerste keer om alle restjes haarlak en andere gekkigheid te verwijderen en daarna om het lekker na te spoelen. Vervolgens gebruik ik de conditioner. Mijn haar voelt na gebruik van de conditioner al gelijk heel zacht aan! Ik merk dat ik nu (volgens mij is dat normaal een aantal maanden na de bevalling?) wat last krijg van haaruitval (OH NO!). Ik had gehoopt, gedacht en gebeden dat ik er aan zou ontkomen maar helaas. Hier is het ook het geval. Huilen dus.

Nadat ik de conditioner ook heb uitgespoeld breng ik het Goldwell Dualsenses Blondes & Highlight 60 seconds treatment aan, deze voedt intensief en ruikt net zo lekker fris als de shampoo en conditioner. Het fijne aan dit treatment is dat 60 seconden intrekken al voldoende is.

De kleur van de shampoo (lichtpaars) en de conditioner (donkerpaars) is paars (duh), dit gaat geeltinten namelijk tegen. Voor mijn haar is dit op dit moment intensief genoeg. Wil ik mijn haar weer wat oplichten gebruik ik een speciaal daarvoor bedoelde zilvershampoo. Deze shampoo van Goldwell is echt bedoeld om geeltinten tegen te gaan. Ik hoef bij deze shampoo niet bang te zijn dat mijn haar paars uitslaat omdat de producten te lang in mijn haar hebben gezeten. Gelukkig, want ik vergeet de tijd soms als ik aan het douchen ben haha.

Ik ben geen kapster en kan heel moeilijk beoordelen hoe goed deze producten echt zijn. Ik weet wel dat ze mijn haar goed verzorgen, erg lekker ruiken (echt, ik ben verliefd op de geur!) én dat mijn haar er niet geel uitziet.

Heb jij een favoriet shampoo merk? Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 5 november 2018 / 14:58

  De producten klinken goed! Ik heb dit merk nog niet eerder voorbij zien komen.

 2. 4 november 2018 / 10:32

  hier geen blondie dus geen ervaring. gebruik wel altijd een product voor gekleurd haar

 3. 3 november 2018 / 11:07

  Ah top ik gebruik eigenlijk van swarskoff altijd (hoe je het ook schrijft hahaha) bedankt voor deze tip lijkt me ook erg mooi

 4. 3 november 2018 / 10:05

  ik heb enorm last van roos, niet een klein beetje, ik gebruik nu sinds 4 weken een shampo uit de natuurvoedingswinkel ….en eindelijk begint het te minderen…ik vind het geen fijne shampo, maar ik vind roos nog veeeeel erger

 5. 3 november 2018 / 06:47

  Ik vind Goldwell echt een heerlijk merk! Mijn favoriete shampoo iig! Deze wil alleen niet bij mij, want heb donker haar.

 6. Jouvence
  2 november 2018 / 21:49

  Ik vind de zilvershampoo van Schwarzkopf altijd erg goed en fijn in gebruik.

 7. 2 november 2018 / 19:21

  Haha cool paars kleurtje! Ik heb alleen bruin haar, dus niks voor mij ;)

 8. 2 november 2018 / 14:54

  Het voelt altijd zo gek om van dat paarse spul in je haren te smeren he haha. Ik gebruik heel af en toe grijs-shampoo, maar ik ben eigenlijk te lui om dat in te laten werken dus ik was meestal gewoon met normale shampoo.

 9. 2 november 2018 / 13:22

  Je haar ziet er in ieder geval heel mooi uit zeg. En fijn dat het niet zo ellenlang hoeft in te trekken.

 10. 2 november 2018 / 12:19

  Volgens mij is de geur die je omschrijft een echte zilver-shampoo geur.
  Zelf gebruik ik voor mij haar het liefste John Frieda, de anti friss. Als ik iets anders gebruik, krijg ik allemaal van die onhandelbare pluis plukken…hihihi. die wil je niet. Soms inderdaad voor mijn geblondeerde lokken gooi ik er nog een zilvershampoo tussendoor, maar ook deze van John Frieda.

  • 5 november 2018 / 07:40

   Nee, dat juist niet! Zilvershampoos vind ik nooit zo heel erg lekker ruiken en deze ruikt juist heerlijk, echt lekker fris!
   De producten van John Frieda zijn inderdaad ook fijn in gebruik! Bedankt voor je reactie! X

 11. 2 november 2018 / 11:05

  Ik heb ook zo een peper en zout kleur met een grijze lok, hier gebruik ik ook zilvershampoo voor, de geur doet me altijd denken aan de tijd dat ik in verzorgingshuizen werkte :) en hier de dames hun haren wel waste.

 12. chucky1012
  2 november 2018 / 06:12

  Fijne tips voor mensen die een blond kapsel hebben om dit soort haarverzorging sproductrn te kunnen gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge