Outfit: Tommy Jeans

Is iemand nog op zoek naar de perfect zittende spijkerbroek? Dan stop maar met zoeken, want ik heb ‘em gevonden! En besteld ook haha. En vandaag laat ik ‘em aan jullie zien! Kijk gauw verder!

Ik had de zoektocht bijna opgegeven en me erbij neergelegd dat ik nooit van mijn leven meer een mooie spijkerbroek zou vinden, maar ik had het geluk aan mijn kant! Mijn oog viel namelijk op deze jeans van Tommy Hilfiger en ik was gelijk verkocht. Dan is het altijd nog maar afwachten of hij nog verkrijgbaar is in mijn maat (yes!) en of hij in het echt ook zo mooi zou zijn. En niet geheel onbelangrijk; of hij ook zou passen haha. Dat alles was gelukkig het geval!

En? Zie je hoe blij ik ermee ben haha. Helemaal in mijn nopjes. Ik vind het leuk dat deze broek wat korter is bij de broekspijpen, leuk voor de zomer met sneakers of slippers. Vandaag dus sneakers, want zó warm was het nou ook weer niet. Bij de broekzak en op de achterkant is het logo van Tommy Hilfiger nog te zien (het gekleurde ‘vlaggetje’). Voor mij niet zo belangrijk, maar ik weet dat anderen hier soms anders over denken. Ik bestelde deze perfecte spijkerbroek bij OTTO, en daar hebben ze naast deze nog veel meer fijne jeans! Ik heb nog een andere spijkerbroek van Tommy op het oog en ik denk dat het een kwestie van dagen is voor deze in mijn digitale winkelmandje beland ;)

Ik ben heel benieuwd of jullie een favoriet spijkerbroeken merk hebben. En wat jullie van deze broek vinden. Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    5 mei 2019 / 11:55

    Het staat jou prachtig ;-)
    Dit merk jeans ken ik niet.
    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge