Photo Diary #31 Vakantie!

Goedemorgen! Als deze photo diary online komt is mijn vakantie alweer voorbij. Ik ben twee weken vrij geweest hoor, dus ik mag absoluut niet klagen (doe ik ook niet!), maar jongens wat gaat de tijd toch snel! Ron had ook een week vakantie dus dat was natuurlijk extra leuk! Benieuwd wat wij allemaal hebben uitgespookt? Lees gauw verder!

Ik trap af met dit lekkere broodje carpaccio van de Broodbode. Op de bank. Onder een dekentje. Dat is vakantie ;)

Noud in zijn element, tussen de ballen in de ballenbak.

Een bezoekje aan Ikea, ik weet niet meer waarom. Volgens mij omdat we zin hadden in deze gehaktballetjes haha.

Noud kreeg een kleurboek, daar heeft hij precies 1 minuut naar omgekeken haha.

Ik kreeg een aantal telefoonhoesjes en andere telefoon gadgets binnen, ik laat ze binnenkort zien in een artikel. Maar hoe leuk is deze?

Ik probeerde de nieuwe salades van Optimel uit. Ik weet nog niet goed wat ik ervan moet vinden. De smaak is wel oké, maar ik vond het een beetje jelly achtig.. even wennen! Denk ik..

Ook zijn we weer naar Centro (Oberhausen, Duitsland) geweest. Dit keer is het ons gelukt om niet zoveel te kopen, behalve deze twee LE van Treacle Moon. Vooral ‘papaya summer’ is heel erg lekker!

Mijn nieuwe ketting van Finaste! Met de code LAURA15 krijg je t/m 13 mei 15% (goh) korting op je bestelling. Scheelt toch weer!

Ik ben bezig om de tuin wat gezelliger te maken en daarom kocht ik bij de Hema deze lampion. Wel een leuke toch?

Wij zijn gek op de hotels van Van der Valk en deze vakantie gingen we naar hun hotel in Almere. Echt een aanrader dit hotel, de service is super goed! En het ontbijt ook!

En het zwembad ook! Wij hadden het geluk dat het heel erg rustig was (misschien omdat wij om 8.00 u ’s ochtends al in het water lagen haha) en daarom het hele zwembad voor ons alleen hadden.

Lunchen!

Twee jaar geleden had ik een shirtje gekocht bij Nikkie, maar die bleek niet goed en ik had ‘em toen teruggebracht. Ik kreeg een tegoedbon, maar had nog steeds niks nieuws uitgezocht. Nu was ik het zat, want ik was bang dat ik dat bonnetje zou verliezen haha. Deze top vond ik wel leuk dus die nam ik mee!

En momenteel zit ik op de bank met mijn voeten in deze ‘sokken’. Het is een masker voor je voeten en ze zouden er super zacht van moeten worden. We gaan het zien!

Bedankt voor het lezen, hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  7 mei 2019 / 06:53

  Zo leuk dat jullie op holiday geweest waren….
  Fijn om lekker vroeg met jullie zoon in heet zwembad te zijn.
  Mooie top had je geshopt.
  Ben zo benieuwd nar het masker speciaal voor de voeten….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge