Review: Dermasence RosaMin

Het is al een tijdje geleden dat ik deze producten van Dermasence thuisgestuurd kreeg (misschien heb je het op Instagram wel voorbij zien komen). De review over deze producten heeft even op zich laten wachten omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik een goede mening kon vormen. En dat is gelukt hoor! Lees gauw verder!

Ik hoef niemand te vertellen dat een goede huidverzorging heel belangrijk is. Niet alleen als je een wat oudere huid hebt, ook als je jong bent is het verstandig om voorzichtig en zuinig met je huid om te gaan. Als je eenmaal rimpels hebt hebben al die cremes om rimpels tegen te gaan niet zo veel nut meer namelijk ;) Ik heb sinds een aantal jaren vaak last van rode vlekjes op mijn gezicht en daarom ontving ik deze producten van Dermasence om uit te proberen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de rode huid.

De cleanser is de basis van deze verzorgingslijn en het is aan te raden deze zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken. De emulsie breng je aan op een vochtige huid en masseer je vervolgens in. Na het reinigen en het voorzichtig droogmaken van je huid gebruik je de emulsie.  Deze emulsie gaat ontstekingen tegen en zorgt ervoor dat je huid er minder rood uitziet. Ten slotte kun je ’s ochtends (!) de getinte dagcreme aanbrengen. De creme is groen van kleur als het uit de tube komt, maar mengt zich bij het aanbrengen gelijk in de kleur van je huid. Ik was oprecht heel erg verbaasd! Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar een goede concealer – om de rode plekjes te maskeren – en ineens was daar deze dagcreme! Rode plekjes zijn nauwelijks meer zichtbaar. Erover heen gebruik ik nog een klein beetje foundation.

Ik ben heel erg tevreden over deze lijn en ik kan deze dan ook aan iedereen die last heeft van rode plekjes aanraden. Het verschil is op bovenstaande foto duidelijk te zien toch?

De Dermasence Rosamin producten zijn o.a. hier te koop.

Welke producten gebruik jij om je huid te verzorgen? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge