Photo Diary #22 Naar Jan Smit, nieuwe kleren & veel koffie!

Goedemorgen! Het is alweer donderdag (herfstvakantie voor mij!) én ook is het weer een tijdje geleden dat ik een Photo Diary online gooide. Ik weet dat dit één van de meestgelezen en aangevraagde artikelen is en toch krijg ik het voor elkaar om het telkens te vergeten. Dat komt denk ik ook omdat ik de laatste tijd niet heel veel bijzonders uitspook haha. Ik heb toch weer wat foto’s verzameld, kijk je mee?

Ron en ik waren bij het concert van Jan Smit, jahaa wij zijn grote fans! Het was een theatertour en dat was echt super leuk! De nieuwe CD vind ik ook weer helemaal geweldig!

Ik had dringend nieuwe spijkerbroeken nodig. Deze kocht ik bij de Mango maar moest ik helaas weer terugbrengen, want de broekspijpen draaien rond. Super irritant. De trui is nog rozer in het echt en kocht ik ook bij de Mango.

Met Noud en mijn moeder was ik bij de Intratuin en daar is het al volop kerst. Zó leuk! Zal ik mijn hele kerstboom volhangen met flamingo’s?

Ik kocht dit schattige mandje met een plantje erin.

Koffie en een fles melk! De nachten zijn tegenwoordig (weer) kort en de ochtenden vroeg. Dat is echt wel even pittig hoor. Maar ik sta met alle liefde vroeg op (en drink gewoon twee koppen koffie extra) en eigenlijk is het ’s ochtends wel heel fijn om nog zo lang te kunnen knuffelen en spelen voordat ik moet werken. Slapen doen we later wel weer ;)

Hij is trouwens al weer 5 maanden oud/jong. Time flies! En Noud ook, maar ik heb ‘em goed vast.

Ik krijg nog steeds geen genoeg van pannenkoeken als ontbijt!

Weer een heleboel kleding weggegooid en naar zolder gebracht. Ruimte voor nieuwe dingen!

De meeste pakketjes die binnenkomen zijn voor mij (en soms voor Ron). Dit keer zat er ook iets bij voor Noud, zo leuk! Een rugzak en een shirt. Echt heel erg lief. Beide zijn van Van Pauline.

Nieuwe snoeppot van Blond Amsterdam!

Zoooo lekker! Kipnuggets en patat van de Mac, hier mag je me echt voor wakker maken.

En dit was ook lekker, pasta met zalm, spinazie en champignons. En een wijntje erbij!

Mijn herfstvakantie is begonnen en die begint goed, want onze nieuwe meubels worden vandaag bezorgd. Verder ga ik eindelijk weer naar de kapper, heb ik met vriendinnen afgesproken en ik hoop natuurlijk dat het nog even zulk lekker weer blijft!

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. Anne
  20 oktober 2018 / 14:56

  Hahah leuk Jan Smit! Gezellige foto’s ook weer x

 2. 19 oktober 2018 / 13:08

  Leuke foto’s! Ik heb de flamingo kerst’ballen’ ook gezien bij de Intratuin, vond ze ook erg leuk.

 3. 19 oktober 2018 / 10:55

  Wat een leuk foto overzicht! Ik zou mijn kleren ook nog eens moeten uitrommelen! :-)

 4. 19 oktober 2018 / 09:56

  Wat een leuke photo diary! Altijd leuk om te zien wat je gedaan hebt. Het ziet er in ieder gaval onwijs gezellig uit!

 5. 19 oktober 2018 / 08:04

  Die flamingo’s zijn echt super leuk. Ik zie al een roze kerstboom voor me!

 6. 18 oktober 2018 / 21:29

  Oeh patat van Mac maak je mij ook altijd blij mee. Jammer van je broek

 7. 18 oktober 2018 / 10:20

  Wat een schattig manneke is je zoon. En als je he tmij vraagt : nee ik zou niet mijn hele kerstboom vol hangen met roze flamingo’s. Dat ben je snel zat

 8. 18 oktober 2018 / 09:42

  Leuke foto’s! En wat zijn die flamingo’s gaaf!

 9. chucky1012
  18 oktober 2018 / 06:16

  Leuk dat de nieuwe meubels komen
  Balen van de jeans dast je die terug moest brengen omdat die niet goed zat.
  Zo fijn dat je nieuwe kleren had geshopt.

  Fijne week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge