Outfit: My Jewellery

Jurkjes liefhebbers opgelet!! De herfst is al begonnen en voor mij is dat altijd een mooie aanleiding om jurkjes te gaan dragen. In de zomer draag ik ze zelden, ik kan er nooit zo vrij in bewegen. Ik draag dan het liefst spijkershorts. Dan hoef ik tenminste nooit rekening te houden met windvlagen als ik op de fiets zit of met onverwachte buk bewegingen (je weet het nooit). In het najaar en in de winter vind ik dat minder erg, ik draag er dan een (dikke) panty onder. Is allemaal toch net iets bedekter haha! Van My Jewellery (ik kan dit echt nooit normaal uitspreken, maar het is één van mijn favoriete webshops) ontving ik een jurkje en wat sieraden. Die laat ik vandaag aan jullie zien!


Dit jurkje dus. Groen met zwart. Precies de kleuren waar ik op dit moment niet genoeg van kan krijgen. In mijn outfits, maar ook in huis! Bovendien vind ik het model van dit jurkje echt heel tof. Het is een omslagjurkje, dus je moet even uitvinden hoe je alles vastknoopt haha. Maar als dan eenmaal alles vast zit blijft alles ook keurig op zijn plek zitten! Erg fijn dat bovenaan nog een drukknoopje zit. Dat werkt toch wat makkelijker (ik heb lange nagels!) dan een klein mini knoopje. Als ik daar ’s ochtends mee moet gaan prutsen hoeft het voor mij al niet meer.

En hoe leuk is dit mouwtje? Ik hou ervan! Gelukkig is het wel een strakke mouw en is alleen het uiteinde uitlopend. Handig want anders hang ik constant overal in haha. Daar hoef ik nu niet bang voor te zijn gelukkig! Hierboven zie je ook goed de print van het jurkje. De kleuren op de foto zijn ook precies zo als hoe het jurkje er in het echt uit ziet. Als mijn benen nog weer iets slanker zijn (gewoon hun originele formaat weer terug zeg maar) dan ben ik van plan meer van dit soort jurkjes te gaan dragen. Als ik gek doe misschien ook nog wel eens vaker rokjes. Want ook die hebben ze bij My Jewellery. In allerlei soorten en maten, vooral de rokjes met printjes vind ik heel erg leuk!

Dan iets anders. Al een aantal maanden zie ik overal op internet van die super leuke kettinkjes met hangertjes. Hartjes, vierkantjes, ovaal, allemaal met een andere tekst of print. Ik draag altijd een kettinkje en had de kettinkjes van My Jewellery al vaak voorbij zien komen. Ik sprong (figuurlijk) een gat in de lucht toen ik zag dat ze nu ook een custom collection hebben. Oftewel: je eigen sieraden bij elkaar zoeken! Oorbellen, armbandjes en kettinkjes, je kunt ze helemaal naar jouw eigen smaak samenstellen. Hoe leuk is dat?! Mijn keus had ik al snel gemaakt; ik ging voor twee zilveren kettinkjes (een lange en een korte) met aan allebei een ander bedeltje. Super leuk!

De korte ketting laat ik ’s nachts om (is me veel te veel gepruts met het slotje) en de lange is lang genoeg om over mijn hoofd om af te doen. Handiggg! Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn gekozen kettinkjes vinden! Als je wilt weten waar je nog meer uit kunt kiezen, moet je zeker weten even een kijkje nemen in de webshop!

Wat vinden jullie van deze outfitpost? Vaker doen? Laat het me gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

 1. 22 oktober 2018 / 13:51

  Haha, ik kan de naam “My Jewellery” ook nooit goed uitspreken!
  Ik vind het trouwens echt een super mooi jurkje, ik hou echt van omslagjurkjes.

 2. 21 oktober 2018 / 19:52

  Dat groene jurkje is mooi! Groen is mijn lievelingskleur :)

  Dit jaar ben ik zelf begonnen af en toe jurkjes te dragen. Ik wil mij vrij kunnen bewegen en dat houdt mij wel tegen, maar ze zijn zo mooi dat ik ze toch af en toe draag.

 3. 21 oktober 2018 / 19:01

  Jurkje staat je heel goed! Ik heb bij My Jewellery ook een korte en lange ketting gekocht in goudkleur en krijg daar altijd veel complimenten over. Mooie dingen hebben ze daar hoor! Word je hebberig van ;-)
  Amina onlangs geplaatst…Dit zijn de mooiste Beauty adventskalenders 2018My Profile

 4. 21 oktober 2018 / 15:51

  Sieraden en combineren bij out fit is ook wel mijn ding heerlijk
  Ga eens een kijkje nemen op je site

 5. 21 oktober 2018 / 15:08

  Jurkje is superleuk! Zo’n prints zijn ook wel mijn ding.

 6. 21 oktober 2018 / 10:25

  Wauw, een heel mooi jurkje ^^ Staat je goed.

 7. 21 oktober 2018 / 09:27

  het jurkje vind ik leuk, als zou ik het zlef niet dragen, ik hou niet zo van dit soort prints, maar jou staat het ercht heel leuk

 8. 20 oktober 2018 / 13:05

  Ik vind het jurkje echt ontzettend leuk! Staat je goed hoor!
  En van de sieraden van het merk ben ik ook echt fan, deze lijn met kettingen staan nog op mijn wishlist en misschien moet ik ze ook maar eens een keer gaan aanschaffen! Ik twijfel dan alleen nog een beetje tussen goud en zilver haha
  Kim onlangs geplaatst…De Newpharma Beautybox UnboxingMy Profile

 9. 19 oktober 2018 / 15:37

  Wat een leuk jurkje! Ik vind je benen nu al mooi slank hoor! En die kettinkjes zijn heel cute. Ik draag zelf ook het liefst zilver. :) Liefs!

 10. chucky1012
  19 oktober 2018 / 06:52

  Zo mooi
  Je kan dit als jij tijd hebt vaker doen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge