Photo Diary #23

Goedemorgen! Ik zag dat het al ruim een maand geleden is dat ik een photo diary online heb gezet. Oeps! Pak er een kopje koffie bij of draai je nog even lekker een keer warm om in bed want het zijn héél veel foto’s! 

Ze staan niet in logische volgorde, daar waren het er echt teveel voor, haha.

Dit is mijn nieuwe shirtje van Costes, bruin/koperkleurig met een subtiele glitter erin. Ik hou van glitters!

Deze Yankee Candles zag ik bij Loods 5. Is dit de nieuwe verpakking? Heeft iemand een idee? Ik vind ze wel erg mooi!

Deze foto is gemaakt om half 6 ’s ochtends. De tijd werd verzet maar dat snapt een baby natuurlijk niet. Dus zo zaten we de Roelvinkjes terug te kijken nog voor het ook maar een beetje licht was buiten haha. Noud kan er gelukkig om lachen.

Nieuwe dekentjes voor Noud. Ik ben gek op die groene kleur en dierenstof! Ik bestelde ze hier en hier.

Wij houden van kerst! En nog meer van kerstdorpjes en kerstlichtjes. Bij de Intratuin in Duiven heb je de grootste kerstshow van Europa en dat is echt niet overdreven. Zo mooi!

Hoera! Klein feestje want Noud is 6 maanden. Alles is een reden voor een feestje toch? Hij kreeg van Puckababy een leuk cadeautje.

En wij kregen een mega pakket met allerlei Heks’nkaas producten, lekker! Die kwarkspread voor op brood is een aanrader, net als de warme dip (met nacho’s!) en de Heks’n Roomtwist met ananas is heerlijk op een stokbroodje. Wij gebruiken Heks’nkaas trouwens ook wel eens als dressing door een salade (tip).

Ik vind dit shirtje zo leuk, helemaal met die glitters er door heen. Maar toch krijg ik er een beetje een Bert en Ernie gevoel van. Heb ‘em dus ook niet gekocht. PS. vlek op de spiegel, niet op mijn broek (al had dat ook zomaar gekund).

De nachten zijn soms kort en de ochtenden vroeg dus wij vonden dat we wel een nieuw koffiezetapparaat konden gebruiken. Nou, dit is een goeie aankoop geweest hoor!

Een cup met chocoladesmaak en daardoor heen van die karamel siroop. Dit is echte de lekkerste latte macchiato ooit.

En deze viel uiteindelijk toch een beetje tegen. De zacht en teveel rozijnen.

Het Sinterklaasjournaal! Ik vind dit zo gezellig altijd! Ik hoop dat Noud dit later net zo leuk vindt.

Dit chocoladeletter rompertje komt van de Zeeman (!) en vond ik zo leuk. Daar ben ik speciaal voor naar de winkel gegaan haha.

Ron ik waren samen een nachtje weg. We zijn naar de Efteling geweest en een dagje wezen winkelen in Den Bosch. En ’s avonds na heel lange tijd weer met z’n 2en uit eten.

Kijk nou hoe lief, die wil je toch de hele dag knuffelen?

Lekkere post!

Op school had ik een champignonkweek in de klas. Toen ik op woensdag naar huis ging zag ik één kleine champignon. Wat er precies gebeurd is in het weekend weet ik niet, maar dit enorme ding trof ik maandag aan. Ik schrok ervan haha.

Weekend vieren met deze fles die al 2 jaar op de kast staat!

Cadeautje van mijn broertje. Mooie takken voor op de vaas en wintersokken voor Noud!

En nog maar een een spiegelfoto. Ik probeer mijn stijltang minder te gebruiken omdat mijn haar – ondanks dat ik een goede stijltang heb – echt ontzettend beschadigd. Zo zonde. Ik moet er wel even aan wennen.

Nou, dit was het eindelijk! Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. 4 december 2018 / 07:05

  Wat leuk, al die foto’s! Zoveel zin in chocolade nu haha :-) en dat flesjes bubbels zou ik ook wel lusten! Wat een schattige baby’tje hebben jullie!

 2. 22 november 2018 / 19:38

  Gezellig wat een leuk overzicht. Moest glimlachen om je Bert en Ernie-truitje. En ik snap dat je het niet hebt gedaan. Truitje wat je aan hebt van Costes staat heel leuk (en zou ook leuk bij mij staan, hahaha). Lastig is dat hè, dat je – voor je het weet – alweer maanden niet samen weg bent gegaan. Dat gebeurt bij ons regelmatig. We nemen onze 6-jarige vaak mee, maar dan ben je toch weer heel vroeg thuis (ik wil dat ze om 19 uur in bed ligt) en dan praat je ook over heel andere dingen. Toch maar weer eens in proberen te plannen.

 3. Naomi
  22 november 2018 / 09:26

  wat een leuke blog met al die foto’s

 4. 21 november 2018 / 23:43

  Wat leuk om het in foto’s te vertellen ;)

 5. 21 november 2018 / 22:14

  Zulk soort Yankee candles heb ik nog niet gespot maar ook ik vind ze mooi! En wat een hoop lekkere dingen vooral de chocolade haha!

 6. 21 november 2018 / 16:35

  Ik wist niet dat heks’nkaas zoveel producten had. Lekker!

 7. 21 november 2018 / 14:24

  Leuk foto verslag. De yankee candles heb ik nog niet zo gezien maar erg mooi en de coconut geur lijkt mij trouwens heerlijk haha

 8. chucky1012
  21 november 2018 / 06:25

  Zulke leuke foto’s.
  Zoveel leuks hadden jullie gedaan.
  Fijne mijlpaal dat jullie zoon al een halfjaar is.

  Xoxo

 9. Lieke van Veen
  21 november 2018 / 06:24

  De intratuin in Duiven is echt leuk he! Ben er een paar weken geleden nog geweest maar we hebben nog niet alles gezien.

  • Laura
   21 november 2018 / 14:24

   Jaa, echt heel erg leuk! Daar boven met de roltrappen ook met al die lichtjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge