Photo Diary #30 Pasen, vakantie & heel veel zon!

Hoi! Even een extra artikel nog zo op de avond! Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer? Ik wel! Het kan me niet warm en zonnig genoeg zijn dus ik was afgelopen weekend helemaal in mijn nopjes. Ik heb dan ook vrij weinig foto’s gemaakt, ik was te druk met in de zon zitten. Kijk je mee naar die enkele foto’s die ik toch heb weten te maken?

Er moest nog wat geklust worden in de keuken, die kon namelijk wel een opfrisbeurt (en wat extra kastruimte) gebruiken. Gelukkig wilden mijn ouders helpen! En zoals je ziet deze klusser in de dop ook. Zou mooi zijn als hij een beetje handig is, kan hij ons later mooi helpen ;-)

Dit is het eindresultaat! Een extra kastje linksboven in de hoek en wandpanelen tegen de muur aan. Alles weer lekker schoon en wit! Daar hou ik van haha!

Lievelingskleur bloemen in huis! Ik heb altijd een bos bloemen op de salontafel staan, vind ik mooi en ik heb geen idee wat ik anders op de tafel moet zetten.

Even een selfie met mijn vrolijke baby! Die over 3 weken gewoon al 1 is! Kan je het geloven?

Ron en ik gingen met Noud naar Monkey Town, even de boel verkennen aangezien we daar dit jaar voor het eerst met schoolreisje heen gingen.

Voor mij gemaakt! Niet echt natuurlijk, maar ik vind van wel.

Ik kreeg een pakket vol kleding binnen van Sans-online. Heb jij het artikel erover al gezien?

Heerlijk dat mooie weer van de afgelopen dagen! Ik ben echt niet gemaakt voor kou en regen. Voor Noud hebben we deze zandbak gekocht, kan hij lekker spelen (en zand eten) terwijl ik er naast in het zonnetje zit ;)

En als de baby in bed ligt… een wijntje drink in de zon! Vind ik in de zomer dus veel lekkerder smaken.

Ik ben druk bezig om de tuin op te knappen en gezelliger te maken. Bij Kwantum bestelde ik deze tuinlampjes. Staat wel gezellig zo toch? Nu nog iets aan de recherkant van de tuin (daar zit geen stopcontact haha.

Nieuwe nagels! Ik koos dit keer voor een felle zomerse kleur!

En de rest van de middag spendeerde ik bij de kapper. Ik vind dat eigenlijk helemaal niet zo heel leuk en ontspannend, het stilzitten duurt me altijd veel te lang. Ik zal op Instagram het eindresultaat laten zien!

ZON!!

Ik bedacht me verder dat ik heus nog wel wat anders heb gedaan dan in de zon zitten (eieren eten met Pasen, naar een verjaardag, wijntjes gedronken en gegeten met vrienden, maar daar heb ik allemaal geen foto’s van gemaakt. Dus je moet me maar op mijn woord geloven ;)

En tot slot nog even dit; heb jij de winactie al gezien? Ik mag 3 x €30 shoptegoed weggeven om vrij te besteden in de webshop van Schattigebabykleertjes.nl. Kijk hier en hier even wat je daarvoor moet doen! Meedoen kan nog!

Bedankt voor het kijken en ik wens jullie allemaal een gezellige week! Hopelijk met veel zon! X

Volg:

Comments

 1. 29 april 2019 / 18:45

  Wat een leuke foto’s! dat ziet er uit als een geweldige vakantie en de keuken is prachtig geworden.

 2. 28 april 2019 / 13:33

  Leuk om je week te lezen! Die tas van Blond Amsterdam? Die roze in ieder geval is echt heel gaaf

 3. 27 april 2019 / 11:09

  oh wat een heerlijke week weer zeg! De keuken is prachtig geworden en ook de lampjes in de tuin staan super gezellig! Die broekjes zijn echt schattig en heerlijk dat je jezelf blijft verwennen door lekker je nagels te doen en naar de kapper te gaan!
  mariëlle onlangs geplaatst…Weekly Snaps #17My Profile

 4. 26 april 2019 / 19:22

  Wat een leuke foto’s, de keuken vind ik echt prachtig. Ik ben niet zo’n warmte mens dus ik hoop stiekem dat t snel weer herfst is haha. Natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk te genieten

 5. 26 april 2019 / 15:44

  Lekker fris die keuken! En je nagels zijn uiteraard Kingsday proof ;-)

 6. 26 april 2019 / 12:13

  Wat een leuk zomers tintje op je nagels! Je keuken ziet er trouwens echt netjes en strak uit! :-)

 7. 26 april 2019 / 09:23

  Je keuken is mooi geworden zeg! En dat extra kastje staat heel natuurlijk vind ik. Alsof het er altijd al hoorde.

 8. 26 april 2019 / 08:29

  wat was het een heerlijke week me veel zon, de foto’s stralen meteen zoveel vrolijkheid uit. En wat een leuke kledingset heb je gekregen. Leuke kleur dat geel.

 9. chucky1012
  25 april 2019 / 23:24

  Jeetje wat gaar de tijd snel….
  Prachtige foto’s van jullie zoon die bijna jarig is.
  Mooie tuinverkichting.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge