Photo Diary #4 Kipnuggets, foto’s maken & weer aan het werk

Goedemorgen! Ik merk dat ik echt weer even mijn ritme moet terug vinden nu de zomervakantie is afgelopen. Ik ben pas laat thuis en heb dan eigenlijk weinig energie om nog heel veel te doen! Maar het is nu weekend en ik heb veel pakketjes binnen gekregen dus genoeg om over te bloggen! Ook heb ik van de afgelopen tijd weer foto’s verzameld. Kijk je mee? 

Wij gingen sinds lange tijd weer eens boodschappen doen in Duitsland en kijk wat we zagen! Je snapt dat we deze wel mee moesten nemen. Ze smaken echt goed!

Ik bestelde dit treatment van Moroccanoil. Mijn haar wordt er heel zacht van! Er komt nog een artikel over online.

Tadaa! Mijn nieuwe fiets! Mijn oude fiets was eigenlijk nog niet eens zo heel oud maar bijna alles was kapot. De remmen, de verlichting, mijn slot. Toen vorige week de ketting eraf ging kocht ik gelijk een nieuwe.

Nu ik dit artikel schrijf komt de regen met bakken uit de lucht..en dat terwijl deze foto nog geen 2 weken oud is. Mag ik de zon weer terug please?

Spiegel selfie!

Ondertussen was de laatste vakantieweek aangebroken en was ik al weer op school om mijn klas klaar te maken voor het nieuwe schooljaar.

30 seconds spelen, ik vind dit zo’n grappig spel!

Ik, mocht van Manfield nieuwe schoenen uitzoeken en dat werden deze laarsjes. Heel blij mee!

We lieten foto’s maken bij Je Leukste Foto in Hengelo en deze vind ik heel leuk geworden :)

Trots op ons zelf gekookte gerecht!

Bedankt voor het kijken! Fijne dag! X

 

Volg:

Comments

 1. 10 september 2017 / 14:41

  Prachtige foto van jullie…
  Zo een prachtig paar shoes en bike.

  Xoxo

 2. marietje
  10 september 2017 / 11:50

  Wat mag ik je blogs toch altijd even graag lezen. Het lijkt alweer heel gezellig in je lokaal weet zeker dat je kinderen er met veel plezier gaan komen en met een gezellige juf als jou kan het niet meer missen.

  • Laura - I scream beauty!
   11 september 2017 / 10:21

   Wat leuk om te horen!

 3. 10 september 2017 / 10:27

  Wat een mooie, lieve foto van jullie samen! Ja, bizar he dat weer. Nog geen drie weken geleden liepen we puffend en zwetend rond en afgelopen vrijdag dreef ik gewoon bijna weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge