Review | Moroccanoil Treatment Light

Ik was al heel lang benieuwd naar dit treatment van Moroccanoil, ik zag het regelmatig voorbij komen, maar vond het eigenlijk te duur om te proberen. Daarnaast was ik tevreden met mijn serum van Biosilk wat ik al een aantal jaar gebruik. Toen mijn laatste verpakking Biosilk op was besloot ik de Moroccanoil Treatment een kans te geven. Benieuwd of het een miskoop is? Lees dan gauw verder! 

Moroccanoil Treatment Light zorgt ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt, gezond oogt en een mooie glans krijgt. Deze Light-variant van de bekende Moroccanoil Treatment is special geschikt voor fijn, lichtgekleurd of blond haar. Met deze ultieme haarbehandeling blaast u het haar weer een nieuw leven in. Deze voedende behandeling is verrijkt met arganolie, het vloeibare goud uit Marokko. Daarnaast bevat deze treatment vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt. Pluis en kroes wordt tegen gegaan, waardoor het haar glad, glanzend en makkelijk in model te brengen is. Bron

Dat klinkt veelbelovend toch? Ik koos voor de light variant omdat ik licht en fijn haar heb. Ik breng een klein beetje product aan nadat ik mijn haar gewassen heb. Ik maak het eerst handdoekdroog en masseer dan een klein beetje in de puntjes. Vervolgens föhn en stijl ik mijn haar zoals ik dat altijd doe. Daarna breng ik nog een paar druppeltjes aan op de punten. Mijn haar voelt super zacht aan en glanst als een malle. Hier kan geen enkel ander product aan tippen!

Ik ben erg erg blij mee, want het doet precies wat het beloofd. Ik gebruik het nu al een tijdje en er is nog maar nauwelijks iets uit de verpakking. En dat is maar goed ook, want zoals ik al zei: het is niet goedkoop. Ik heb een verpakking van 25 ml besteld en die kost €16,90. Voor een flesje met 100 ml betaal je €44,90. Het is veel geld (vind ik, voor een haarproduct), maar wat mij  betreft z’n prijs meer dan waard!

Moroccanoil bestel je o.a. op de website van John Beerens.

Heb jij dit product al eens gebruikt? Ik ben erg benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn! Laat het gerust weten in de comments.

Volg:

Comments

 1. 11 september 2017 / 16:32

  Nog nooit van het merk gehoord eigenlijk maar het beloofd veel goeds!
  Liefs,
  Elles

 2. 11 september 2017 / 13:59

  ik hoor hier altijd goede verhalen over maar heb het nog steeds op mijn wishlist staan. toch maar eens bestellen binnenkort

 3. 11 september 2017 / 10:38

  Biosilk kocht ik vroeger altijd, eigenlijk geen idee waarom ik daar ooit mee gestopt ben. Dit resultaat ziet er ook goed uit zeg!! En aangezien het echt zo’n fijn product is, vind ik de prijs ook wel meevallen.

 4. 11 september 2017 / 09:50

  Het is inderdaad veel geld, maar volgens mij doe je er ook aardig lang mee! Mijn biosilk is inmiddels bijna op en ik denk dat ik daarna een keer Moroccanoil ga proberen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #28 – 2 tot 8 septemberMy Profile

 5. 11 september 2017 / 09:49

  Echt mijn lievelingsolie oooit! Helaas is mijn fles nu op, maar als ik weer terug in Nederland ben ga ik hem zeker opnieuw kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge