Photo Diary #44 XXL versie

Hai! Wie mij volgt op Instagram krijgt natuurlijk wel vaker het één en ander mee, maar ik heb van de afgelopen tijd weer wat foto’s verzameld! Wij zijn erg druk geweest met de verhuizing, dus om nou te zeggen dat het allemaal heel spectaculair is.. nee, dat niet. Maar toch! Kijk mee!

Het is alweer even geleden, maar deze egel broodjes maakte ik samen met Noud toen het net herfst werd. Schattig toch? En lekker ook! Het is heel simpel; van brooddeeg maak je bolletjes. Met rozijntjes twee oogjes en met een schaar knip je als het ware de stekels.

Jaimy maakte deze twee leuke armbandjes!

Het is de laatste tijd best vaak heel lekker weer. Wij gaan dan vaak naar het park of het bos. En dit park behoort tot de vijf mooiste parken ter wereld. En is praktisch onze achtertuin!

Sinterklaas versiering op het raam!

En weer in de keuken! Dit keer worden het cupcakes!

Deze foto had ik al een tijd in hus, maar nog niet opgehangen. Hij heeft een plekje op de overloop gekregen!

Samen met Noud en Morris naar de Karwei voor een vloerkleed. Daar had ik me een beetje op verkeken.. een maxicosi, rennende peuter én groot vloerkleed mee.. allemaal in een Toyota Aygo. Zweet op de rug, maar het is gelukt.

Winterse trui in vrolijke kleuren! Besteld bij Tommy Hilfiger. En nu vallen ze me telkens lastig met mailtjes dat ik schoenen nooit genoeg heb en dat ze weer iets hebben wat ‘echt iets voor jou is, Laura’!

Dit is in een ander bos, ook vlakbij. Nadat verschillende mensen ons dit hadden aangeraden zijn we zelf ook een kijkje gaan nemen. Heel leuk gedaan met die kabouters!

Noud en Morris hebben allebei zo’n maanlamp op de kamer, zo leuk. Wil ‘em misschien zelf ook nog wel op de slaapkamer.

Hetzelfde park als daarnet, iets meer herfst inmiddels!

Liefde!

De intocht van Sinterklaas! Ik vind dit op mijn werk altijd zó leuk en kon niet wachten om dit met mijn eigen kinderen te kijken/doen/vieren. Noud haakte na 2 minuten trouwens af.

Ik had een shirtje besteld en haalde die op in de winkel. En toen ik daar naar binnen liep stond ik er even bij stil dat ik al zeker een half jaar niet meer in een fysieke kledingwinkel was geweest (op de Prénatal na, maar dat is niet echt een kledingwinkel).

En we sluiten af met deze foto! Want een dag niet gebakken is een dag niet geleefd, dit keer pepernoten! Leuk om te doen, zo raak ik alleen die zwangerschaps/corona/McDonalds kilo’s nooit kwijt..

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien! Tot de volgende keer! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge