Personal Mommy Plan: update na 16 weken

Goedemorgen! Zoals beloofd weer een Personal Mommy Plan update! Inmiddels ben ik 16 weken bezig (waarvan een week of 10 met oefeningen en trainingen) en heb ik weer een meting achter de rug. Vandaag deel ik de resultaten met jullie! 

Als eerst de vraag die ik (bijna) dagelijks krijg: bevalt het nog goed en hou je het nog vol? Het antwoord op beide vragen is JA! Ik ben er nog mee bezig en het is heel gemakkelijk vol te houden. Het is – zoals ik wel vaker heb gezegd – geen dieet en ik mag alles eten wat ik wil. Ik mag nog chips, ik mag ook nog frituren en ook nog een wijntje drinken. Dat alles op één dag is niet heel verstandig, maar ik heb er nog niks om gelaten. Als ik ’s avonds uit eten ga, dan hou ik daar ’s ochtends al rekening mee door geen uitgebreid ontbijt te nemen. Het is echt niet zo moeilijk.

Doordat ik in de app precies kan bijhouden wat ik eet, zie ik precies waar mijn valkuilen zitten. Of valkuilen, dat zijn het niet echt hoor. Maar ik kan wel veel beter een balans vinden. Ook krijg ik door de lessen en de verschillende ingrediënten meer verstand van voeding en dat vind ik echt super leuk! De laatste weken zijn we erg druk geweest, ik ben weer begonnen met werken en we moesten een ritme vinden. Daardoor schoot het koken er weer een beetje bij in. Hier ik wil ik de komende weken weer meer aandacht aan besteden. Ik ben namelijk al een goed eind op weg!

Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen en hoeft er nog maar een paar kilo af voor ik weer op mijn oude gewicht zit. De verhoudingen van mijn lichaam zijn echter wel helemaal veranderd. Zo zijn mijn heupen veel breder en is mijn buik nog niet zo strak als voorheen. Door de oefeningen en trainingen (op maat gemaakt!) merk ik wel dat ik weer sterker word en dat ik – als ik heeeeel erg aanspan – ergens weer wat buikspieren voel.

Mijn oude kleding pas ik weer, al een tijdje weer. Alleen ben ik nog niet iedere dag helemaal blij met wat ik in de spiegel zie. Zoals ik al zei zijn mijn heupen breder dan voorheen en daardoor zit niet alle kleding even mooi. Maar ik ben goed op weg! Ik heb nog twee maanden Personal Mommy Plan te gaan en ik weet zeker dat ik mijn gewicht van voor de zwangerschap dan weer terug heb. En nu hopen dat de verhoudingen van mijn lichaam weer een beetje bijtrekken haha. Als iemand tips heeft dan hoor ik dat graag!

Bedankt voor het lezen! Volg jij Personal Body Plan al? Of is het niks voor jou? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  9 oktober 2018 / 09:29

  Wauw…
  Zo goed van jou (y)
  Ga zo door ;-)

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge